Glidmedel är inte för alla, men för oss är det guld

Vi har väl ett sexliv som de flesta par, ibland mer ibland mindre ibland på rutin och ibland med passion som när vi var nyförälskade. Det sistnämnda har faktiskt börjat ske allt oftare och för oss är nyckeln till det glidmedel.

Spice up med lukt och smak eller helt neutralt

Det finns verkligen exakt hur mycket som helst att välja på, med eller utan smak och lukt, med olika effekter och i olika konsistens. Jag rekommenderar att testa allt som finns, med tur kan det bli en ny underbar erfarenhet och i värsta fall, för oss iallafall, så behövdes det tvättas lite oljiga lakan. Min partner luktar alltid gott, men det kan tända lite extra när det smyger in en air av jordgubbar med.

Våra favoriter hittills

Som sagt finns det ingen gräns på utbudet och vad de gör. Vi har inte testat allt, men här är några av de effekter som vi tyckt mycket om.

  • Fördröjande effekt – Jag skyller allt på min partner, men ibland så går det lite fort i svängarna, och det brukar bli bra ändå, men med ett glidmedel som gör att jag håller stånd lite längre… ja det är verkligen inget negativt och betydligt billigare än att knapra blå piller.
  • Äta banan med skal på – Som så många andra tycker jag att jag kan missa lite av känslan när vi använder kondom, men med lite glidmedel inne i kondomen. Vilken skillnad. Testa innan du/ni förkastar kondom som ett alternativ.
  • Kondomen håller bättre – Det händer då och då att en kondom helt enkelt spricker. Den chansen är förvisso inte jättestor, men den minskar än mer om den kombineras med glidmedel.
  • Jordgubbssmak – Det finns inte mycket som slår beröring med en person man älskar. Att sakta och mjukt massera in kroppen med ett glidmedel som luktar och smakar sommar.

Stort utbud och enkelt att köpa

Tycker nog inte att vi är särskilt pryda, men det känns konstigt att stå bland folk och plocka i saker med sexuell natur, men som tur är finns det ju ett bra utbud online. Just nu handlar vi vårt glidmedel på en sajt som har massa spännande saker och hittills är vi nöjda med det vi har inhandlat.

Make love not war, njut av den kommande sommaren och av varandra. Men tro oss det går njuta på egen hand med.