Jag har aldrig riktigt brytt mig

När det gäller skönhet och hur man ser ut så har jag aldrig riktigt tänkt på mina skavanker. Jag har väl givetvis funderat på hur jag ser ut men jag har inte lagt så mycket vikt på det och har dessutom verkligen aldrig lagt märke till andra människors utseende. Min kompis som jag däremot lärde känna i gymnasiet var ganska mycket tvärtom. Hon opererade sina bröst redan när hon fyllde 18 år och har många gånger gjort ingrepp i ansiktet för att ta bort diverse rynkor. Jag har sagt att jag aldrig ska börja med något liknande, tills idag.

Jag har nämligen nu senaste året fått så himla tydliga och ytliga blodkärl i ansiktet. Man kan bland annat få det på benen också men jag har egentligen bara drabbats av det i ansiktet. Tydligen kan ytliga blodkärl bero på ärftlighet, graviditet eller östrogenpåverkan men oftast vet man inte riktigt varför det uppstår. Eftersom jag tänker på det så himla ofta numera så blev det därför inte främmande att kolla upp vad man kan göra åt det och detta ledde mig till Klinik Villastan.

IPL hjälper mig!

Eftersom mitt främst sitter i ansiktet så blev IPL metoden som passade bäst för att hjälpa mig med mina ytliga blodkärl. Det är en ljusbehandling som tar bort dem utan att skada eller påverka huden. Ljuset passerar översta hudlagret och absorberas sen av kärl och pigment. Jag blev väl omhändertagen och min poäng med detta inlägg är väl egentligen bara att man inte borde bry sig egentligen men att det också finns hjälp att få om man faktiskt har något i sitt utseende som inte känns bra. Det viktiga är att du gör behandlingen för dig själv och ingen annan och att du helt enkelt är nöjd och trygg i dig själv!