Snygga och praktiska arbetskläder

Mitt företag ska beställa nya arbetskläder och efter långt funderande och diskuterande har vi valt att handla från lbrador.com.

L.Brador är ett företag som utvecklar arbetskläder för proffs. Deras produkter är speciellt gjorda för att klara vårt svenska klimat. Eftersom vi har höga krav på komfort, design och kvalitet så valde vi L.Brador.

Innovationer inom arbetskläder

Deras produkter har många smarta lösningar och de är hela tiden innovativa och utvecklar nya funktioner som underlättar för dig som ska jobba i kläderna. De var först i branschen med att lansera stretchbyxor för hantverkare. Vi tycker dessa byxor är det ultimata plagget, smidiga och sköna men ändå slitstarka.

En annan innovation som lbrador.com har stått för är stretchiga kläder med reflexer. Tack vare formen på reflexmönstret kan materialet stretchas ut ordentligt och tröjor och jackor får en fantastisk komfort.

L.Brador har också ett stort sortiment av arbetskläder i damstorlekar. Det tycker vi är jätteviktigt eftersom det finns många tjejer på jobbet. Tidigare fick även tjejerna ha kläder i herrstorlekar och det blev ju si och så med passformen då. De som inte ville ha detta fick ordna sina egna kläder. Nu kan tjejerna få byxor och jackor som verkligen sitter bekvämt men ändå har samma smarta funktioner som killarnas kläder har.

Förutom jackor och byxor och andra traditionella arbetskläder har de även ett stort sortiment av tillbehör som bälten, mössor, kepsar, verktygsbälten och skor. Deras utbud av HI-VIS kläder är också stort. Givetvis är HI-VIS kläderna certifierade.

Ska du skaffa nya arbetskläder så rekommenderar jag att du besöker lbrador.com först. Jag är säker på att du hittar precis vad du söker där. Och du får väldigt hög kvalitet för pengarna. Kläderna sitter bra och håller sig snygga länge. Det enda du måste tänka på är att HI-VIS kläderna inte tål hur många tvättar som helst innan synbarheten försämras. Men du kan läsa om allt det där på hemsidan.