Duktiga hantverkare gör livet enklare, tack GE-AB

Alla som har ett hus vet att det ibland innebär mer arbete än man är kapabel av att klara av på egen hand, och då behöver man dem, hantverkarna. De finns i stora skaror och av skiftande kvalitet, men när jag hittar de som är rätt, då är jag en livslång kund. För mig och mitt hus är dessa hantverkare Garantientreprenad AB, eller GEAB som de ofta kallar sig.

Jag älskar mitt lilla hus, och kommer att bo här tills någon släpar ut mig, men när jag en dag började att få allergiska besvär, med kliande ögon och hosta, då trodde jag att det var över. Personerna som byggt huset hade slarvat på flera platser och nu hade mögel tagit över. Efter några samtal med andra husägare så slutade det med att jag tog kontakt med GEAB, och de skickade över besiktningsmän senare samma dag. Vem älskar inte företag som är snabba. Efter en snabb genomgång var de inte alls förvånade utan förklarade för mig att de ofta ser samma problem. En läcka på taket hade låtit vatten komma in på vinden.

Underdimensionerad dränering klarade inte av att leda bort vatten från källarväggarna och det började att bli ett problem, men som tur i oturen så var det inte allt för långt gånget.