Sockrar helgen med lite fredagsmys

När det närmar sig helg och fredagsmys vill man gärna unna sig lite extra snacks. Det blir ofta chips, popcorn, dricka och en påse med godis. Vi brukar köpa ett par bingolotter och sjunka ned i soffan framför Tv:n. När programmet drar igång dyker våra händer ned i popcornskålar och godispåsar. Man njuter av underhållningen och kolhydraterna som viner genom kroppen.

Handlade en laddkabel till min Iphone under förra veckan på nätet. Innan jag gick till kassan i webbshopen såg jag en intressant kategori som fångade mitt sockersug. Det finns godis hos teknikproffset nu! Har inte lagt märke till att de säljer godis innan. Handlar en del teknikprylar i deras nätbutik och kommer så fortsätta framöver, speciellt nu när jag kan lägga en påse godis i kundvagnen hos teknikproffset.

Jag är svag för tuggummi av den äldre stilen. Det ska vara Jenka eller Shake, två klassiker som alltid smakar gott i munnen. Ja, du hittar även detta godis hos teknikproffset.

När det blir sommar är glass en återkommande rätt på min godis-meny. Jag räknar glass till kategorin godis. Min favoritglass är Ben & Jerry och det ska vara chokladsmak i bägaren. Personen som skapade Ben & Jerry glass är ett geni. Glassen är lika beroendeframkallande som nikotin. När du väl börjat äta deras glass är det svårt att sluta eller att välja ett annat varumärke.

När det blir dricka i glaset ska det vara Coca Cola, Pepsi smakar inte lika gott. Coca Cola har lyckats med den perfekta läsken och de har lyckats hålla sig kvar i toppen i många år. Diggar verkligen deras fina julreklam varje år när lastbilar med Coca Cola skyltar åker fram längs snötäckta gator. På jul har jag svårt att hålla mig borta från Julmusten, den påminner faktiskt en smula om Coca Cola.