Pappersprinsen perfekt för skolklasser

Att tjäna pengar när man fortfarande går i grundskolan är svårt, framförallt om man vill kunna göra eller köpa roliga saker.

Det man kan göra är att exempelvis spara varje månadspeng man får, tills man har tillräckligt att spendera pengarna på det roliga man längtade efter.

Är man en skolklass som vill tjäna pengar för en skolresa är månadspeng inte det bästa alternativet, istället måste man hitta andra sätt att tjäna pengar.

Ett sätt är att ta hjälp av företag, ett sådant företag är Pappersprinsen. Genom Pappersprinsen kan eleverna sälja exempelvis toapapper dörr till dörr och få en viss procentandel av kostnaden. Genom att sälja saker som toapapper kan hela skolklasser enkelt få ihop tillräckligt med kontanter för att göra en hel del roligt.

Att Pappersprinsen har valt att sälja toapapper och inte de klassiska kakorna som annars brukas sälja av skolklasser är för att toapapper är något som alla hushåll behöver. Att då köpa något som man behöver samtidigt som det hjälper den som säljer varan gör att det finns större chans att det köps.

 

Kakor är gott men är absolut inte något man måste ha för att leva ett normalt liv.

Så om ni är en skolklass som vill göra något roligt i sommar, börja sälja toapapper via Pappersprinsen idag.