Arbete med kroppen är bäst

Att arbeta med kroppen är riktigt härligt, det finns inget skönare än att ställa sig framför en arbetsbänk och arbeta. Det enda skönare för kroppen är efteråt, när man sitter ner och dricker något gott, till exempel ett riktigt kall och gott bubbelvatten . Då det är fredag idag, och inte nog med att det är fredag, det är halvdag, kommer jag njuta av en eller två shottar whisky av den god årgång jag har i mitt finskåp. Förutom att det är fredag är det också dagen innan allhelgonadagen, funderar på att åka och hälsa på min kära mor och far, har en del släpvagnstillbehör stående hos dem, och kanske åka till kyrkogården. Vi har ganska många släktingar som ligger på kyrkogårdarna här i stan, skulle vilja ta en runda och tända ljus vid alla gravar, men då skulle jag nog få hålla på hela helgen. På tal om att det är höst, jag skrev ju för några månader sedan att jag skulle börja studera entreprenadjuridik, det har jag gjort nu och kan därmed stolt presentera mig själv som advokat för byggnadsentreprenad och byggprojekt. Att studera entreprenadjuridik var verkligen intressant, det är många legala saker jag inte hade någon aning om när jag först började studierna. Till exempel kan man som företag hota (och verkställa hotet) med att avskeda alla byggarbetare så länge de är underleverantörer, utan att några legala problem uppstår.