Hyra lägenhet på Östermalm

Jag ska börja ett nytt jobb i Stockholm om några månader och nu letar jag självklart efter en lägenhet. Som du kanske redan vet så är det fruktansvärt svårt att finna en lägenhet någonstans i Stockholm att hyra eller köpa till ett rimligt pris. Än så länge har jag inte hittat en enda lägenhet, inte ens i förorterna och jag vill ju hyra lägenhet på Östermalm, hur ska det gå ihop sig, jag fattar inte. Det hade bara varit så himla perfekt att få tag i en lägenhet på Östermalm, men jag gissar att tusentals andra också hade tyckt det vara så bra att hyra lägenhet där. I Stockholm är situationen med bostäder totalt hopplöst.

Östermalm och lägenhet

Just Östermalm har ju alltid klingat lite extra i mina öron. Det är så klart inte så konstigt för många vill ju bo i innerstan i Stockholm, det är ju givet, och det är heller inte så konstigt att varenda lägenhet oavsett om det gäller att hyra eller köpa, är fruktansvärt dyra, men det spelar inte så stor roll vad dom kostar egentligen för det finns inga att hyra ändå. Östermalm är ju känt för att ha schyssta bare och restauranger runt Stureplan där alla hänger. Du har mängder med barer att välja bland och har du tur så träffar du på kändisar också för de hänger där också. Jag bara älskar Östermalm och jag måste få tag på en lägenhet att hyra där.

Kultur & annat på Östermalm

Förutom att det är extra lyxigt att få bo på Östermalm så finns det även gott om kultur om man tar Historiska muséet till exempel. Nu är ju inte jag någon kulturmänniska egentligen men det kan vara kul att gå dit när ens föräldrar och så hälsar på. Sedan kan du gå till Östermalms saluhall, där du kan handla en massa goda saker som gravlax och rökta räkor, bara för att nämna några. Men min favorit är ändå Humlegården, på sommaren. Nu måste jag få tag på en lägenhet!