Till hösten blir det entreprenadjuridik och jobb med totalentreprenad

Jag har länge funderat på vad ”jag ska bli när jag blir stor”, men nu har jag hittat något som jag verkligen brinner för! Det är entreprenadjuridik jag ska bli bra på och tjäna pengar på! Jag har jobbat en del extra på ett företag som sysslar med totalentreprenad och där har jag trivts som fisken i vattnet. Jag har gjort mycket av deras pappersarbete och hjälpt dem att kontrollera avtal med mera och det är väldigt kul. En totalentreprenad innebär att byggherren har hand om hela byggprojektet och får ta in underentreprenörer och i sin tur göra avtal med dessa. Jag tror att jobb på en lagom stor firma som tar sig an totalentreprenader kan vara riktigt kul och omväxlande och man kommer få prata med många olika människor i många olika branscher och få ta ett stort ansvar. Jag har letat kurser för detta och äntligen har jag hittat rätt grej för mej och till hösten ska jag börja läsa på entreprenadjuridik på Byggakademin!

Over and out, nu drar jag till stranden! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *