En Oförglömlig Kick Off hos Aveqia

Att balansera ett hektiskt familjeliv med jobbet som frisör kräver ibland en paus för att ladda om batterierna. När min arbetsplats bestämde sig för en kick off, valde vi Aveqia – ett val som visade sig vara perfekt. Här delar jag med mig av vår fantastiska upplevelse och varför Aveqia är en utmärkt plats för teambuilding.

En Värld av mat och samarbete

Vid kick off hos Aveqia erbjuder en unik matlagningsupplevelse där vi fick arbeta tillsammans under ledning av professionella kockar. Redan vid ankomsten kände vi oss välkomna och förväntningarna var på topp. Med fyra barn hemma uppskattade jag verkligen möjligheten att få släppa vardagsbestyren och bara njuta av att skapa något tillsammans med kollegorna.

Vi delades in i grupper och varje grupp ansvarade för olika delar av menyn. Det var otroligt lärorikt att få tips och trix från proffsen, och samtidigt väldigt roligt att se hur vi tillsammans skapade en fantastisk måltid. Kombinationen av att lära sig nya köksfärdigheter och skratta tillsammans gjorde verkligen under för teamkänslan.

Matlagningskonst och smakupplevelser

Men maten var inte bara en aktivitet – det var en upplevelse för alla sinnen. Vi fick prova på nya smaker och tekniker som jag aldrig tidigare stött på. Att få tillaga och sedan avnjuta en måltid tillsammans, skapad med gemensamma krafter, kändes otroligt tillfredsställande.

Som någon som älskar heminredning och att skapa vackra miljöer hemma, inspirerade Aveqias smakfulla inredning och atmosfär mig verkligen. Det var en perfekt mix av elegans och hemtrevnad som gav hela kvällen en extra gnista.

En kväll att minnas

Aveqia levererade verkligen en kväll att minnas. För mig, som ofta jonglerar mellan familjeliv och arbetsliv, var det ett välkommet avbrott. Det var också ett perfekt tillfälle att knyta starkare band med kollegorna utanför arbetsplatsens ramar.

Att välja Aveqia för en kick off var ett fantastiskt beslut. Jag rekommenderar det varmt till alla som vill ha en minnesvärd och meningsfull teambuilding-upplevelse. Nästa gång du letar efter något speciellt för ditt team, tänk på Aveqia – du kommer inte att bli besviken!